Ексклюзиви
субота, 16 березня 2013 10:27

Королевська закликала нардепів до справедливості: "Давайте хоча б їх позбавимо пільг"

Королевська закликала нардепів до справедливості: "Давайте хоча б їх позбавимо пільг"
Наталія Королевська. Фото: ipress.ua

Міністр соціальної політики Наталія Королевська закликала депутатів бути справедливими і скасувати свої пільги.

Про це вона сказала в ефірі телеканалу "Інтер".

Королевська розповіла, що ситуація із соціальними виплатами в Україні далеко не на належному рівні. Однак, запевнила міністр, уряд зараз робить усе аби виконати "соціальну програму президента" і забезпечити виплату усім, хто цього потребує.

"Ми говоримо, що дітям війни не можемо виплатити у повному обсязі, чорнобильцям не можемо виплатити у повному обсязі пільги, ветеранам війни не можемо виплатити у повному обсязі, а з іншого боку депутати у нас отримують в повному обсязі щомісяця і все, що належить, - обурилася Королевська. - Справедливий підхід? От якщо ми не можемо виплатити всім, то давайте тоді хоча б цих позбавимо пільг, і скажемо чесно, що немає у нас такого ресурсу, і не можемо ми виплатити це в повному обсязі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У депутатів потрібно відібрати усі пільги й зменшити зарплату до 1000 доларів"- Соскін

Вона також розповіла, що ця допомога також має бути адресної, бо дуже багато людей із фіктивними документами отримують допомогу тоді як тим, хто дійнсо цього потребує, вона не дістається.

У свою чергу, народний депутат від фракції УДАР Павло Розенко нагадав, що Королевська зовсім нещодавно сама була народним депутатом. Вінтакож поцікавився у міністра, чи буде її фракції Партія регіонів голосувати за скасування депутатських пільг.

Королевська уникнула відповіді, натомість дорікнувши опозицїі, що через її блокування парламенту люди не можуть отримати соцвиплати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська каже, що знає як ліквідувати дефіцит Пенсійного фонду в 20 млрд грн

"Якщо я не помиляюся, ви, по-моєму, народний депутат, - відповіла Королевська. -  У вас є сьогодні всі можливості писати закони, розглядати ці закони в парламенті, приймати ці закони - і ми будемо виконувати. Замість цього, ви заблокували парламент і думаєте, якого кольору кнопка краще: зелененька, червоненька або вам діамантовеньку дати. Давайте кожен буде відповідати за свою роботу. Ви прийшли як народний депутат, і відповідайте за свою роботу".

Зараз ви читаєте новину «Королевська закликала нардепів до справедливості: "Давайте хоча б їх позбавимо пільг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути