четвер, 18 жовтня 2012 17:54

Координатор ЧЕСНО вимагав гроші у кандидата

Координатор ЧЕСНО вимагав гроші у кандидата
Олександра Кирилова виключили з руху. Фото: скріншот з відео

У кандидата по 51 виборчому округу у м. Горлівка на Донеччині активіст ЧЕСНО взяв 5 тисяч гривень за інформацію проти нього.

Про це під час прес-конференції розповів керівник Донецького відділення  громадського руху "Спільна Справа" Денис Токарев.

"Ми зафіксували неприємну  ситуацію з одним із опозиційних кандидатів по 51 виборчому округу. Це Володимир Весьолкін. На нього почався тиск з боку так званої "команди Шахова". В Луганській та Донецькій областях дуже сильно розповсюдились ці хлопці. Киянин Артур Герасимов балотується по 51 округу і використовує різноманітні брудні технології. Навіть використали одного із координаторів руху ЧЕСНО проти Весьолкіна. Він прийшов в офіс до кандидата по 51 округу і за 5 тисяч гривень запропонував продати інформацію, яку хочуть використати проти Весьолкіна. Йому дали гроші", - розповів Токарев.

Під час прес-конференції було продемонстроване відео, на якому  Олександр Кирилов пропонує купити в нього інформацію  і отримує за це гроші.

На відео також координатор ЧЕСНО розповідає про те, що найближчим часом в інтернеті з'явиться інформація про зв'язки кандидата із представниками горлівського криміналітету. Зокрема, про аварію у яку нібито потрапив Весьолкін  у нетверезому стані разом із дівчиною, які є подругою Олександра Батуріна 22 травня 2010 року. Батуріна Кирилов називає людиною Юри Єнакіївського та місцевим "блатним".

Після опублікування відео в інтернеті рух ЧЕСНО заявив, що  Олександр Кирилов діяв від власного імені і не був уповноважений рухом ЧЕСНО вести будь-які переговори з Володимиром Весьолкіним. Після чого у  результаті голосування ініціаторів руху та учасників Київської та Донецької координаційних рад ЧЕСНО прийнято рішення про виключення Олександра Кирилова з руху.

Зараз ви читаєте новину «Координатор ЧЕСНО вимагав гроші у кандидата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути