пʼятниця, 14 вересня 2012 14:15

Кондоліза Райс не віталася і не фотографувалася з Януковичем

Президент Віктор Янукович не відповів на питання про вибіркове правосуддя в Україні, та заявив, що в Україні немає інфляції. Про це розповідає Українська правда.

Так головуючий Олександр Кваснєвський на конференції в ході Ялтинської європейської стратегії задав Януковичу наступне питання: "Цього року ми маємо суперечливі почуття. З одного боку, треба привітати Угоду про асоціацію, але ми маємо проблеми з політичними обставинами – це вибіркове правосуддя, справа Тимошенко. Питання до вас ось яке – як ви думаєте впоратися з цими проблемами і відкрити новий розділ перемовин з ЄС після виборів?"

У відповідь на це, Янукович зазначив: "Ми будемо продовжувати той шлях, який ми обрали і проголосили – шлях реформ, модернізації країни. Ми цим шляхом йдемо 2,5 роки і  ми бачимо, що цей шлях йде на користь українському народу".

Після цього Кваснєвськи попросив його продовжити відповідь.

"Може якісь конкретні деталі вашої стратегії", - спитав Кваснєвськи. Після цього Янукович перерахував, що під час його президентства було прийнято податковий, бюджетний та кримінально-процесуальний кодекси. "Продовжувати?" - перепитав Янукович, який, здалося, намагався скоріше закінчити свій виступ. Після цього він заговорив про економічну ситуацію.

"Сьогодні стабільна гривня. Інфляція сьогодні відсутня. Є невеличка дефляція", - заявив Янукович.

"Дякую пане президенте, після вашого виступу я зрозумів, що для всіх країн, не лише для України є дві проблеми – це скорочення бюджетного дефіциту та дефіцит демократії", - зазначив Кваснєвськи.

Під час всієї конференції на задньому плані стояв охоронець Януковича з парасолькою, при тому, що погода у Ялті сонячна. У охорони Ердогана ніяких парасольок не було.

Після закінчення конференції з Януковичем стався невеличкий конфуз: після останніх слів Кваснєвського,  Янукович, прем'єр Туреччини Ердоган та ведучий підвелися. До Ердогана одразу підійшло кілька людей, серед них була  екс-держсекретар США Кондоліза Райс. Янукович проводив її поглядом, але вона навіть не привіталась з ним.

Крім того, незрозуміло з яких причин, Кондоліза Райс не прийшла на групове фотографування учасників нинішньої конференції. У зв'язку з відсутністю Райс організатори декілька разів просили фотографів зачекати з початком фотографування. Коли всі вишукувалися в ряд, присутні почали запитувати "Де Кондоліза Райс?" На це організатор заходу Віктор Пінчук пожартував: "Вона приєднається до нас після виборів". Зрештою, фотографування учасників цьогорічного форуму відбулося без неї.

Зараз ви читаєте новину «Кондоліза Райс не віталася і не фотографувалася з Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

297

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути