четвер, 25 січня 2018 11:32

Коломойському і його другу продовжили арешт активів

Коломойському і його другу продовжили арешт активів
Високий суд Лондона продовжив дію наказу про всесвітній арешт активів колишніх власників ПриватБанку Ігоря Коломойського і його друга Геннадія Боголюбова на суму понад $2,5 млрд. Фото: prm.ua

Високий суд Лондона продовжив дію наказу про всесвітній арешт активів колишніх власників ПриватБанку Ігоря Коломойського і його друга Геннадія Боголюбова на суму понад $2,5 млрд до чергового відповідного розпорядження суду.

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі ПриватБанку.

Рішення суд прийняв 19 січня.

Крім того, суд зобов'язав Коломойського і Боголюбова розкрити інформацію про всі свої активи обмеженому колу осіб, які безпосередньо беруть участь в розгляді справи.

Залучена владою України в 2017 році компанія Kroll за підсумками аудиту ПриватБанку підтвердила, що фінустанова до її націоналізації наприкінці 2016 року була об'єктом масштабних і скоординованих шахрайських дій, що призвело до збитків мінімум у $5,5 млрд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму нерухомість Коломойського продадуть за $5 млн

ПриватБанк у грудні 2017 року подав позов до Високого суду Лондона проти Коломойського, Боголюбова, а також компаній, які імовірно їм належать або перебувають під їхнім контролем.

Позивач домігся, що суд як запобіжний захід видав наказ про всесвітній арешт активів екс-власників банку Коломойського і Боголюбова і зазначених шести компаній на суму понад $2,5 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Коломойському і його другу продовжили арешт активів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути