середа, 20 березня 2013 18:16

Колесніков нервовий, бо в нього психологічна травма через "пониження" до нардепа - Аронець

Колесніков нервовий, бо в нього психологічна травма через "пониження" до нардепа - Аронець
Фото: twitter.com

"Регіонал" Борис Колесніков нервовий, бо в нього психологічна травма через "пониження" у посаді від міністра до депутата. Негативно на душевний спокій мільярдера впливає й те, що "його заклятого ворога Діму Табачника" залишили на посаді. Так у коментарі Gazeta.ua пояснив поведінку Колеснікова під час сесії 19 березня помічник нардепа-"свободівця" Леонтія Мартинюка Олександр Аронець.

"Звичайно, що я не маю фактів, я нікого не хапав за руку, та й як я міг, якщо мені тільки 24 роки. Коли Колесніков починав розбудовувати свою імперію, я ходив у дитячий садок. Але, навіть того, що я застав за кілька років моєї політичної діяльності, вистачає, щоб зробити висновок про те, що ймовірно Колєсніков заробив свої мільярди не чесним шляхом! Та й взагалі, ті, хто голосував за державні бюджети цих трьох років причетний до розкрадання, причетний до того, що народ став жити значно бідніше. Окрім того, деякі ЗМІ неодноразово писали про "оборудки" Колеснікова, що ще більше виробило в мене впевненість у сумнівності його статків", - сказав Аронець.

Він зазначив, що вважає Колесніков олігархом та мільярдером, "якого за провали міністерської діяльності, зокрема за"Хюндай", понизили до простого нардепа".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В последний день формирования комитета сотрудничества с ЕС, "регионалы" сорвали его работу

"Через це він дуже переживає. Очевидно, що в нього психологічна травма, адже його запеклий ворог, про якого він казав "дешевий клоун...музейний крадій" - Діма Табачнік, залишився міністром, а він, мільярдер - ні! Я б йому хотів сказати: "Дякуємо за Хюндай"! А, якщо серйозно, то я в принципі вчора не збирався з ним розмовляти і не розумію, що саме його так збісило, адже я лише знімав кнопкодавів, у його сторону і не дивився. Яка муха його вкусила, хто його знає?", -дивується "свободівець".

Він запевняє, що йому вибачатися перед "регіоналом" нізащо. "Вибачатись? За що? Гадаю, що це він має вибачитись, але в мене дідусь його віку, а Колесніков намагався з'ясувати стосунки не з депутатом, а з помічником, знаючи, що я в принципі не буду відповідати фізично через його недоторканність! Колєсніков, коли виходив, сказав: "Ти єщє ізвєнішся"! Не знаю, чи це слід розглядати як погрозу, але гадаю, що це не гідно народному обранцю. До правоохоронців звертатись не бачу сенсу", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада і опозиція зацікавлені в гальмуванні проведення виборів в Києві — експерт

Нагадаємо, що Аронець разом з іншими помічниками із ложі преси фотографував факти кнопкодавства. Він зафіксував як "регіоналка" Ірина Бережна голосувала карткою Сергія Ківалова. Борис Колесніков помітив це і піднявся у ложі помічників разом із Миколою Левченком, щоб розібратися із Аронцем.

Зараз ви читаєте новину «Колесніков нервовий, бо в нього психологічна травма через "пониження" до нардепа - Аронець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

89

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути