неділя, 24 вересня 2017 00:52

КНДР запевняє, що планує вистрілити по США

КНДР запевняє, що планує вистрілити по США
Лі Ен Хо заявив, що вдарить по США. Фото: Лента

Міністр закордонних справ КНДР Лі Ен Хо в ході свого виступу в Генеральній Асамблеї ООН заявив, що його країна перебуває "за кілька кроків від завершення створення ядерних сил країн".

Ракетний удар КНДР по США неминучий після того, як президент Сполучених Штатів Дональд Трамп назвав лідера Північної Кореї Кім Чен Ина "людиною-ракетою", заявив міністр закордонних справ КНДР Лі Ен Хо в ході свого виступу на Генеральній Асамблеї ООН, повідомляє Reuters.

Агентство уточнює, що Лі Ен Хо виголосив свою промову через кілька годин після того, як американські бомбардувальники пролетіли поблизу КНДР.

Він додав, що санкції не вплинуть на рішучість Пхеньяна розвивати ядерну зброю, кінцевою метою якого є "баланс сил з США".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КНДР сколихнув землетрус, що міг статися через ядерні випробування

З 2006 року КНДР провела шість випробувань ядерної зброї. Останнє - 3 вересня цього року. За останні два місяці вона провела декілька пусків балістичних ракет.
Рада Безпеки ООН 11 вересня прийняла резолюцію про посилення санкцій відносно Північної Кореї, встановивши заборону на експорт північнокорейського текстилю, а також жорсткі ліміти на поставку в країну нафтопродуктів, зокрема сирої нафти і конденсатів.

Зараз ви читаєте новину «КНДР запевняє, що планує вистрілити по США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути