Ексклюзиви
четвер, 02 червня 2011 14:09

Клюєв дозволив українцями не сплачувати борги за газ

Клюєв дозволив українцями не сплачувати борги за газ

Перший віце-прем'єр-міністр, міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв стверджує, що два прийнятих Верховною Радою закону списують заборгованість за газ не тільки для підприємств ПЕК і ЖКГ, а й для населення.

Про це він сказав під час брифінгу в четвер.

Зокрема, на питання журналістів, чи передбачають прийняті документи списання боргів за газ для населення, перший віце-прем'єр відповів: "У тому числі".

При цьому на уточнення з боку журналістів щодо того, чи можна вже українцям не оплачувати борги, Клюєв сказав: "Але я вам цього не говорив. Ви ж бачите свою реакцію".

На питання ж журналістів, чи правда, що зазначеними законами списуються борги олігархів від ПЕК, перший віце-прем'єр відповів, що "вигадати за цими законами можна було все що завгодно".

2 червня президент Віктор Янукович 2 червня підписав Закон "Про деякі питання заборгованості за спожитий природний газ та електричну енергію", відповідно до якого дозволяється підприємствам паливно-енергетичного комплексу списати борги на суму більше 24 млдр. грн. перед державним бюджетом.

Зараз ви читаєте новину «Клюєв дозволив українцями не сплачувати борги за газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути