пʼятниця, 13 вересня 2019 08:14

Клімкін буде "жорстко діяти" проти НАБУ

Клімкін буде "жорстко діяти" проти НАБУ
Клімкін буде боротися за закриття справи проти нього. ФОТО: УНІАН

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін пообіцяв "жорстко діяти" у відповідь на кримінальне провадження, яке Національне антикорупційне бюро України відкрило стосовно нього за рішенням суду.

Колишній депутат Верховної Ради у судовому позові стверджував, що Клімкін та п'ятий президент Петро Порошенко зловживали владою, коли давали розпорядження підписати Мінські угоди з врегулювання ситуації на Донбасі, передає Радіо Свобода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: G7 втратила солідарність у ставленні до Росії — Клімкін

"Колишній депутат Вовк, який проти МЗС подавав дуже багато позовів… Зараз НАБУ відмовило йому у відкритті справи, він пішов до суду. Якщо ми подивимося на Мінські домовленості, це взагалі чиста політика. Я навіть коментувати це не хочу. Я поважаю принцип верховенства права. Цензурних слів у мене нема. Я думаю, це за визначенням не підслідність НАБУ. Якщо це спроба завдати репутаційної шкоди, то я буду діяти дуже жорстко – з контрпозовами й так далі", – сказав Клімкін з цього приводу.

11 вересня Національне антикорупційне бюро України повідомило, що за рішенням суду зареєструвало провадження стосовно колишнього президента України Петра Порошенка та колишнього міністра закордонних справ Павла Клімкіна.

Зараз ви читаєте новину «Клімкін буде "жорстко діяти" проти НАБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути