Ексклюзиви
понеділок, 20 січня 2014 12:01

Кличко вимагає від Януковича особисто сісти за стіл переговорів

Кличко вимагає від Януковича особисто сісти за стіл переговорів
Віталій Кличко Фото: fakty.ictv.ua

Якщо Янукович справді налаштований на розв'язання політичної кризи, а не імітацію процесу і затягування часу, він повинен ухвалити відповідальне рішення – особисто взяти участь у переговорах і відповідати за кожен крок домовленостей, - заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко.

Тому виглядає дивним вести переговори з Андрієм Клюєвим, якого Янукович призначив головою Робочої групи для вирішення політичної кризи. Бо саме Клюєв несе відповідальність за кривавий розгін Євромайдану 30 листопада та побиття студентів, за що так ніхто і не був покараний, - наголосив Кличко. - Є сенс вести переговори лише з тими, хто приймає рішення і несе відповідальність за їх виконання. Тому з боку влади в переговорах обов'язково має брати участь президент Янукович",- підкреслив Кличко.

Він зазначив, що вчора Янукович пообіцяв розпочати переговори щодо виходу з політичної кризи. "Дуже важливо, щоб ці переговори мали реальний результат. Бо це - єдиний спосіб вийти з протистояння без ескалації конфлікту. Якщо влада знову порушить слово, ескалація ситуації неминуча",-  наголосив лідер "УДАРу".

Зараз ви читаєте новину «Кличко вимагає від Януковича особисто сісти за стіл переговорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

75

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути