пʼятниця, 11 травня 2012 12:13

Кличко вимагає гарантій, що ніхто з опозиції не стане "тушкою"

Кличко вимагає гарантій, що ніхто з опозиції не стане "тушкою"
Віталій Кличко. Фото: liga.net

Під час Форуму об'єднаної опозиції в Києві 12 травня представниками опозиційних сил має бути підписана Угода щодо неможливості альянсів з Партією регіонів та її сателітами у наступній Верховній Раді.

Про це заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Допитом Турчинова влада хоче завадити працювати об'єднаній опозиції - нардеп

Так, коментуючи самостійну участь партії "УДАР" у виборах до парламенту, Кличко зазначив: головне завдання опозиції сьогодні – отримати більшість в парламенті. "Ми повинні провести в парламент максимальну кількість депутатів. Лише виходячи з цього ми говоримо про те, що повинні йти окремо. Для того, аби розвіяти всі сумніви, ми пропонуємо опозиційним партіям якнайшвидше, під час Форуму об'єднаної опозиції 12 травня підписати угоду, в якій зобов'яжемося не співпрацювати з Партією регіонів та її сателітами. Щоб між нами не було недовіри", – сказав Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Януковича винесуть уперед ногами із "Межигір'я" - нардеп

Відповідаючи на питання про те, яким чином "УДАР" захищатиме свій результат на виборах, політик сказав: "Ми готуємо спостерігачів, спілкуємося з представниками дипкорпусу, іноземних держав. Відверто говоримо їм про те, що для забезпечення чесних виборів потрібна максимальна кількість іноземних спостерігачів та представників. Також наполягаємо на створенні спільного з іншими опозиційними силами Центру захисту результатів виборів".

Політик запевняє, що жоден представник "УДАРу", який працюватиме у майбутньому парламенті, не перейде до провладної більшості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко не піддається на умовляння Яценюка: від об'єднання списків опозиція програє

"Я обіцяю, що жоден депутат не буде співпрацювати ані з Партією регіонів, ані з її сателітами. 300% гарантії не дам, бо іншій людині в душу не зазирнеш. Не кожен може витримати тиск, не кожен зможе відмовитися від спокус, які йому запропонують. Проте я сподіваюся, що жорсткий відбір людей дозволить мені говорити про те, що вони будуть відстоювати наші принципи", – переконаний лідер "УДАРу".

Зараз ви читаєте новину «Кличко вимагає гарантій, що ніхто з опозиції не стане "тушкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути