неділя, 12 січня 2014 15:22

Кличко: наступний етап боротьби Майдану - всеукраїнський страйк

Кличко: наступний етап боротьби Майдану - всеукраїнський страйк
Віталій Кличко Фото: facebook.com

Лідер УДАРу Віталій Кличко, виступаючи на Народному Віче в центрі Києва, заявив, що наступний етап боротьби Майдану - всеукраїнський страйк.

"Зараз ми організовуємо всеукраїнський страйк. Спочатку попереджувальний - короткостроковий. Якщо влада нас не почує - він триватиме набагато більше. Це непроста кропітка робота. Але ми її зробимо. І влада боїться цього", - сказав Кличко, якого цитує прес-служба УДАРу.

Він наголосив, що про дату страйку буде повідомлено найближчим часом, коли завершиться підготовча робота. Також він зазначив, що влада вдається до провокацій і запускає дезінформацію з нереальними датами про початок страйку та залякує людей на місцях.

Кличко підкреслив, що кожен день на Майдані – це крок до перемоги.

"Можновладці сьогодні роблять все, щоби розколоти країну. Вони роблять все, щоби розколоти Майдан. Роблять все, щоби люди не об'єдналися. І коли ми сьогодні стоїмо тут, вони дуже нервують і хвилюються. Вони не очікували, що Україна повстане", - зазначив політик.

Він закликав всіх мітингувальників поширювати правду про Майдан, оскільки влада через підконтрольні кишенькові ЗМІ розповсюджує багато брехливої інформації і неправдивих чуток.

"Люди довіряють друзям і знайомим. Спілкуєтесь зі своїми сусідами, родичами, знайомими. Розповідайте правду про Майдан, за що ми стоїмо. Ми повинні зробити так, щоби до нас доєдналися всі українці, кому не байдуже наше майбутнє", - наголосив Кличко.

Політик підкреслив, що змінити країну можна буде тільки після зміни влади. Саме тому УДАР вимагає проведення дострокових виборів президента і парламенту.

"Ми будемо боротись, і в цій боротьбі ми переможемо!" - наголосив Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Кличко: наступний етап боротьби Майдану - всеукраїнський страйк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути