вівторок, 13 грудня 2011 09:20

Ківалов планує надовго зняти мовну проблему в Україні

Ківалов планує надовго зняти мовну проблему в Україні

16-17 грудня відбудеться чергова, 89-а сесія Венеціанської комісії "За демократію через право". Передбачається, що на цьому засіданні комісія дасть свій висновок щодо законопроекту "Про основи державної мовної політики", авторами якого є депутати-регіонали Сергій Ківалов і Вадим Колесніченко.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це УНН заявив член парламентської фракції Партії регіонів Сегрій Ківалов.

"Ми дуже вдячні європейським фахівцям за детальне вивчення наданих нами законопроектів. Ми зауваження та рекомендації Венеціанської комісії враховуємо практично в повному обсязі, незважаючи на те, що вони носять рекомендаційний характер", - запевнив Ківалов.

Він висловив сподівання, що висновок Венеціанської комісії щодо законопроекту про мови зробить документ ще більш прогресивним.

"Ми внесемо ці рекомендації до проекту закону і, сподіваюся, прийнятий невдовзі закон надовго зніме мовну проблему в Україні", - наголосив регіонал.

Він нагадав, що автори законопроекту вважають: прийняття такого закону зніме "мовну" напругу у суспільстві і припинить всілякі спекуляції на мовній темі, які з'являються перед кожними виборами.

Зараз ви читаєте новину «Ківалов планує надовго зняти мовну проблему в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути