Ексклюзиви
четвер, 22 січня 2009 19:34

Кільчицька носить Chanel за $5,5 тисяч (ФОТО)
5

Перший заступник столичного мера Ірена Кільчицька і дітей народжує, і в Каннах день народження святкує, на тусовки ходить, і подіум підкорює. Сьогодні Ірена Кільчицька з"явилася і на засіданні депутатів Київради.
Як і її кума Аліна Айвазова, Ірена Реонольдівна віддає перевагу одягу від світових дизайнерів. У її вбиральні, яка займає 12-15 метрів квадратних, є одяг від Dior, Valentino, Chanel, Dolce&Gabbana, Balenciaga, Prada, Ferre і інші Gucci.
Подруга Черновецкого до депутатів прийшла в ансамблі від Chanel - шкіряний жилет та туфлі. У київському бутікуChanel ані туфлі, ані жилет, як у Кільчицкої, у продаж ще не надходили. Зате жакет з логотипом Chanel на грудях коштує 42 700 грн (за курсом НБУ $5545). Взуття ж можна купити в інтернет-магазинах за 300-600 доларів. А Кільчицька ніколи і не заперечувала, що весь одяг купує тільки за кордоном або замовляє через DHL.
VIP
Зараз ви читаєте новину «Кільчицька носить Chanel за $5,5 тисяч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути