пʼятниця, 15 квітня 2016 09:07

Касько назвав імена своїх месників

Касько назвав імена своїх месників
Фото: day.kyiv.ua

Екс-заступник генерального прокурора Віталій Касько вважає своє кримінальне переслідування помстою екс-генпрокурора Віктора Шокіна та його заступників Юрія Севрука і Романа Говди.

Про це він розповів "Голосу Америки".

"Це є помста Шокіна - колишнього генпрокурора, це є помста Севрука і Говди - людей, які були наближені до Віктора Пшонки. І які ще з часів Майдану ненавидять мене, як адвоката майданівців. Вони були на другій стороні і робили все для того, щоб майданівців засадити в тюрму.

А ми добилися того, що вони в результаті були звільнені. Зараз ці люди поступово дібралися до влади і реалізують свої погрози помститися", - заявив Касько.

Він упевнений, що разом із іншими став на шляху важливих для керівництва ГПУ людей. Як результат, керівництво держави було змушене відправити Шокіна у відставку.

"У Віктора Шокіна було серйозне політичне прикриття. Було дуже багато людей зацікавлених у тому, щоб він залишався керівником ГПУ. І для них ця втрата дуже болісна. Відповідно, вони хочуть помститися", - вважає Касько.

Нагадаємо, у четвер Печерський районний суд міста Києва відмовив Генпрокуратурі у клопотанні про арешт колишнього заступника генпрокурора Віталія Каська.

Суд обрав для нього запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Зараз ви читаєте новину «Касько назвав імена своїх месників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути