пʼятниця, 26 жовтня 2012 16:38

Кандидат від Об'єднаної опозиції захищає провладного

Кандидат від Об'єднаної опозиції захищає провладного

Кандидат від Об'єднаної опозиції на одному з округів Хмельницької області Олег Лукашук приїхав до друкарні захищати честь провладного кандидата.

Проте, на відео можна почути, як політик погрожує журналістам подзвонити губернатору Ядусі.

Політолог Михайло Басараб, який докладно знає про ситуацію на окрузі, розповів Gazeta.ua, що насправді опозиціонер є замаскованим кандидатом від влади.

"Губернатор Хмельниччини досить потужний і йому вдалося зробити так, щоб від Об'єднаної опозиції тут висунули кандидата Олега Лукашука. Це член партії "Батьківщина" в Верховній Раді. Коли на вулиці був Майдан, він ще був у фракції СДПУ(о) і голосував у 2004 році, як потрібно Януковичу. Крім того, з ним пов'язаний великий скандал — в 2011 році, коли Янукович вже був президентом, фірма Лукашука виграла тендер на зведення другої гілки водогону у Хмельницькому. А він же опозиційний кандидат... А Донецькі не настільки щедрі люди, щоб давати вигравати тендер опозиційним депутатам", - запевняє експерт.

"В експертному середовищі циркулювала інформація про те, що губернатор Ядуха приховано підтримує цього Лукашука, - наголосив Басараб. - Він тримався до вчорашнього вечора. Ситуація така: на сусідньому 188 окрузі є друкарня. На цьому окрузі у серйозному двобої зійшлися кандидат у депутати Лабазюк, який начебто йде від Народної партії, але це людина абсолютно контрольована Ядухою. Його основним опонентом є Коліщак — голова адміністрації Хмельницького району області. Це внутрішня боротьба всередині Партії регіонів. Бо Лабазюк йде від Ядухи, а Коліщака негласно підтримує Сергій Льовочкін".

Експерт припускає, що Коліщак щось видавав у цій друкарні проти Лабазюка.

"Запитання, що у тій друкарні в той вечір робив Лукашук? Він під надуманим приводом увірвався в цю друкарню як народний депутат, прикриваючись корочкою. Казав, що тут щось нібито друкують проти нього, показавши якусь листівку. Проте, самі працівники і журналісти запевняють, що нічого такого там не друкували. Після цього приїхав Лабазюк. Що робив опозиційний кандидат у з'ясуванні стосунків між двома провладними кандидатами, та ще й на сусідньому окрузі? Лукашук у цій ситуації фактично виступав адвокатом Лабазюка, провладного кандидата. Обох іх підтримує Ядуха", - наголосив він.

"На відео видно, як цей нібито опозиційний кандидаті погрожує журналістам, що він передзвонить Ядусі, додав він. - В цій ситуації опозиційний кандидат просто спалився, і показав на кого насправді він працює. Стан сьогоднішньої опозиції найжалюгідніший за останні 20 років, і це не тільки Лукашук. По цьому округу 187 на Хмельниччині від опозиції мав іти або популярний у місті мер, або його колега — керівник фракції БЮТу у обласній Раді. Тобто, вони набагато сильніші кандидати. Але, кажуть, що цей Лукашук перед славнозвісним з'їздом опозиції знайшов потрібні аргументи і постукав у потрібні двері".

Зараз ви читаєте новину «Кандидат від Об'єднаної опозиції захищає провладного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути