Ексклюзиви
четвер, 06 листопада 2008 08:33

Як Тимошенко і Богатирьова осоромилися перед лідерами Лівії

Однакову частину заяви під час зустрічі з лідерами Лівії оголосили прем"єр-міністр Юлія Тимошенко і секретар Ради нацбезпеки та оборони Раїса Богатирьова.

Про це свідчать тексти пвідомлень прес-служб Кабінету міністрів та апарату РНБО.

Тимошенко в середу провела переговори з лівійським лідером Муамаром Каддафі, який перебуває в Україні з державним візитом.

"Ми розглядаємо Лівію не тільки як надійного та перспективного торгівельно-економічного партнера, а й як політично впливову державу", - зазначила прем"єр.

Водночас Богатирьова в середу зустрічалася з керівником Ради безпеки та оборони Лівії, куратором усіх силових структур Джамагирії, Муатасімом Білляг Каддафі.

"Ми розцінюємо Лівію не тільки як надійного та перспективного торговельно-економічного партнера, але й як політично впливову державу на Африканському континенті, в арабському та мусульманському світі, на світовій арені", - сказала Богатирьова.

Повідомлення прес-служби Кабміну з"явилося учора на урядовому порталі о 16:41, у той час як текст від прес-служби РНБО було розіслано після 19 години, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Як Тимошенко і Богатирьова осоромилися перед лідерами Лівії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути