Ексклюзиви
вівторок, 06 вересня 2011 15:34

До ПР приєднався "бютівець"-мільйонер. У партії ще подивляться, чим він може бути корисний

До ПР приєднався "бютівець"-мільйонер. У партії ще подивляться, чим він може бути корисний

Народний депутат Таріел Васадзе, обраний за списком БЮТ, увійшов до складу фракції Партії регіонів. Відповідну інформацію оприлюднив на пленарному засіданні Верховної Ради спікер Володимир Литвин.

Коментуючи поповнення фракції ще одним "бютівцем"-мільйонером, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов зазначив, що "регіонали" спеціально над поповненням фракції не працюють, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Якщо до нас у фракцію надходить заява про бажання того чи іншого депутата, який бачить, що конструктивно працює більшість і бажав би приєднатися до цієї роботи, і ми бачимо, що від цього депутата буде користь саме в роботі, в коаліції більшості, зрозумыло ми йдемо на те, щоб погодитися з тим, що ця людина вступає до нашої фракції і буде працювати на загальне благо", - сказав Єфремов.

Він також висловив упевненість в тому, що більшість і надалі буде поповнюватися новими депутатами, оскільки багатьом депутатам "набридають безглузді піар-акції, вони хотіли б займатися конкретною роботою, зокрема і в плані законотворчості, для того, щоб приносити користь як своїм територіям, як своїм підприємствам, так і державі в цілому".

Відповідаючи на запитання, яка буде користь від Васадзе, Єфремов відповів: "Ви знаєте, що цей керівник протягом багатьох років очолює досить великий колектив, який дуже важливий з моєї точки зору. Взагалі-то машинобудівна галузь - це та галузь, яка акумулює всі - від використання сировинної бази до нових технологій розвитку нашої держави. Тому, чим більше у нас таких керівників, керівників такого рангу, будуть займатися конкретною роботою з розвитку того чи іншого напрямку, тим краще буде в державі".

"Подивимося, як цей колега впишеться в роботу нашої фракції, і подивимося, яку користь він може принести в цілому нашій роботі", - додав "регіонал".

Зазначимо, що Васадзе є почесним президентом асоціації "УкрАВТО". Власний капітал Васадзе оцінюють від 800 млн доларів до більш ніж 2 млрд доларів.

Зараз ви читаєте новину «До ПР приєднався "бютівець"-мільйонер. У партії ще подивляться, чим він може бути корисний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути