Ексклюзиви
четвер, 22 грудня 2016 16:18

З офісу Путіна дозволили забрати листи Януковича

З офісу Путіна дозволили забрати листи Януковича

Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання про доступ до речей і документів, які перебувають у володінні Адміністрації президента Росії.

Про це йдеться у відповідному рішенні суду - повідомляє Hromadske.

Слідчий аргументує необхідність доступу до речей тим, що Віктор Янукович звертався з письмовою заявою до Путіна. У ній просив використати збройні сили Росії на території України.

"Клопотання задовольнити. Надати старшому слідчому в особливо важливих справах Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України Приймачку Вадиму Вікторовичу, а також представникам компетентних органів Російської Федерації, до яких слідчий чи прокурор звертатимуться із запитом про надання міжнародної правової допомоги, можливість тимчасового доступу до речей і документів, котрі знаходяться у володінні Адміністрації президента Російської Федерації", - йдеться у рішенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковича дозволили арештувати

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей та документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на обшук.

Ухвала діятиме 30 днів, починаючи з дня ухвалення рішення слідчим суддею.

28 листопада Віктору Януковичу оголосили підозру у державній зраді.

Янукович втік із України 23 лютого 2014 року після розстрілів мітингувальників на Майдані. Він перебуває у російському Ростові-на-Дону.

Зараз ви читаєте новину «З офісу Путіна дозволили забрати листи Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути