субота, 26 березня 2011 18:55

Івано-Франківщина слідом за Львівщиною поставила Януковичу "незадовільно"

Івано-Франківщина слідом за Львівщиною поставила Януковичу "незадовільно"

Івано-Франківська обласна рада підтримала заяву Львівської обласної ради "Про оцінку першого року каденції Віктора Януковича на посту Президента України". Про це повідомили в прес-службі обласної ради.

"Передовсім слід констатувати, що обіцяне в передвиборчій програмі покращення життя вже сьогодні відкладено на невідому перспективу. Україна – в сприйнятті більшості співвітчизників та громадян інших держав стрімко котиться донизу. Самі українці перестали бути джерелом влади в Україні. Гасло "Україна для людей" виродилося в "Україна для Президента і оточення", - йдеться в заяві.

"Влада міцно сіла на голку зовнішніх кредитів і на догоду кредиторів підвищує ціни на газ, електроенергію, пальне та ініціює масштабне збільшення комунальних тарифів, обтяжене обов'язковою пенею за їх несплату", - звертають увагу народні обранці.

Івано-Франківська обласна рада підтримала заяву Львівської обласної ради "Про оцінку першого року каденції Віктора Януковича на посту Президента України". Про це повідомили в прес-службі обласної ради.

Депутати вважають, що запропонований урядом варіант Пенсійної реформи неминуче ускладнить старість та погіршить демографічні показники, а версія Трудового кодексу від влади зробить найманого працівника безправним і закріпаченим.

Крім цього, на думку обранців, національна ідеологія в гуманітарній сфері піддана найбільшій обструкції за всі роки незалежності. Системний наступ на українську освіту, дегероїзація Степана Бандери, разом з невизнанням Голодомору як геноциду українців є особистими рішеннями В. Януковича, природа яких криється в бажанні догодити північному сусідові.

За словами депутата обласної ради Сергія Адамовича, негативна оцінка Івано-Франківською облрадою року президентства В.Януковича є об'єктивним відображенням реальної соціально-економічної і політичної ситуації в країні. Люди через збільшення розміру комунальних платежів, зростання цін практично на все стали біднішими за рік. Все це відбувається на фоні відвертого зловживання владою окремими держслужбовцями та імітації реформ.

"У 2010 – на початку 2011 р. українське суспільство зіштовхнулося з наругою з боку влади над українською історією, освітою, духовно-культурною спадщиною, зі здачею національних інтересів на догоду північному сусідові", -зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Івано-Франківщина слідом за Львівщиною поставила Януковичу "незадовільно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути