Ексклюзиви
понеділок, 07 березня 2022 10:47

"Істотний прогрес щодо поставок зброї" - Резніков пообіцяв Росії сюрприз

"Істотний прогрес щодо поставок зброї" - Резніков пообіцяв Росії сюрприз
Російські терористи не тримають слова, а Україна використовує кожну хвилину, аби зміцнити оборону. Фото: facebook.com/reznikovoleksii

Україна має істотний прогрес у питанні поставок зброї та боєприпасів.

Про це 7 березня заявив міністр оборони Олексій Резніков у Facebook, пообіцявши "сюрприз" для Росії.

"Через величезні втрати, які поніс ворог, інтенсивність бойових дій тимчасово знизилася. Водночас російські окупанти намагаються сконцентрувати сили та засоби для нової хвилі атак. В першу чергу – на Київ, Харків, Чернігів та Миколаїв. "Рускій мір" намагається задушити місто-герой Маріуполь гуманітарною кризою. Керівництво держави робить усе можливе і неможливе, щоб забезпечити гуманітарні коридори", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль остаточно відкинув спроби приховати свої наміри – Резніков

Резніков наголосив, шо російські терористи не тримають слова, тоді як Україна використовує кожну хвилину, аби зміцнити оборону.

"У росіян немає жалю навіть до діток і жінок, до поранених. Вони обстрілюють житлові квартали. Обстрілюють мирних людей під час евакуації. Навіть шакали себе так не поводять. Ми ж усі зусилля цілодобово спрямовуємо на те, щоб забезпечити потреби наших захисників і захисниць. Не буду коментувати поставки зброї та боєприпасів – це делікатний момент. Нехай ворога чекає сюрприз. Знайте: є суттєвий прогрес", - додав він.

Понад 140 тис. українців, переважно – чоловіків, повернулися з Європи. Десятки тисяч влилися до лав територіальної оборони. Надійшло й понад 20 тис. звернень від іноземців, які готові приїхати в Україну і захищати світ від російських нацистів на українському фронті.

"Законтрактовано понад 50 тис. шоломів та бронежилетів. Перехоплюємо у постачальників вже пошиту форму для армій країн НАТО. Нехай наші оборонці будуть вдягнуті у різне. Головне – щоб було зручно бити ворога. Працюємо над отриманням допомоги у сфері ППО та ПРО від партнерів. Але впевненості у невідворотності нашої перемоги додають не обіцянки, а українські Повітряні сили", - зазначив міністр оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі знищили російський корабель

24 лютого о 4:00 Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «"Істотний прогрес щодо поставок зброї" - Резніков пообіцяв Росії сюрприз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути