Ексклюзиви
субота, 24 січня 2009 12:52

Інтер готується подавати до суду на Тимошенко за брехню

Інтер готується подавати до суду на Тимошенко за брехню
U.A. InterMediaGroup, до складу якої входить телеканал "Інтер", допускає, що може звернутися до суду з вимогою до Кабінету Міністрів компенсувати збитки через заяву управління зі зв"язків зі ЗМІ секретаріату Кабміну про те, що співвласник компанії "РосУкрЕнерго" Дмитро Фірташ є справжнім власником каналу "Інтер".

Про це йдеться в повідомленні прес-служби телекомпанії.

"U.A. InterMediaGroup залишає за собою право звернутися до суду за компенсацією збитків, яких вона може зазнати в результаті необґрунтованих заяв Кабінету Міністрів України", - сказано в заяві.

Компанія висловила стурбованість заявою управління зі зв"язків зі ЗМІ секретаріату Кабміну і відзначила, що в ній викладені викривлені дані щодо акціонерів групи.

"Структура власності U.A. Inter Media Group є прозорою і неодноразово розкривалася в ЗМІ. Кінцевим власником групи є Валерій Хорошковський", - йдеться в заяві.

При цьому компанія вважає, що сам факт того, що прес-служба органу виконавчої влади ставить під сумнів фінансові джерела каналу, є неприпустимим з погляду державної етики.

U.A. InterMediaGroup висловила стурбованість спробою втрутитися в її діяльність шляхом оприлюднення неправдивих відомостей і своїх оцінних думок.

Як повідомлялося, раніше прем"єр-міністр Юлія Тимошенко відмовилося брати участь в політичних програмах на телеканалі "Інтер".

Управління зі зв"язків зі ЗМІ Секретаріату Кабміну заявило про те, що Фірташ є справжнім власником каналу "Інтер".

У заяві йдеться, що Тимошенко вирішила ігнорувати політичні програми "Інтеру" доти, поки журналісти, керівники і власники каналу не припинять знищувати свободу слова і не пригадають суть своєї професії - чесність, об"єктивність, незаангажованість.

ОБКОМ

Зараз ви читаєте новину «Інтер готується подавати до суду на Тимошенко за брехню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути