субота, 15 грудня 2012 13:11

Хочеться, щоб нардепи перестали ганьбити Україну бійками – "регіонал"

Хочеться, щоб нардепи перестали ганьбити Україну бійками – "регіонал"
Фото: news.liga.net

Опозиція змушена буде сперечатися з владою на інтелектуальному рівні вирішення проблем, тому хотілось, аби представники опозиційних сил та провладних не ганьбили Україну бійками.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "регіонал" Володимир Олійник.

"З одного боку, опозиція, яка є достатньо сильною, вона пройде емоційний етап (заявляти про себе бійками), далі вона змушена буде сперечатися з владою на базі інтелектуального вирішення проблем. Тобто треба вносити 80 тих законопроектів, які вони так багато говорили виборцям, а ми казали, що подивимось і підтримаємо їх, але щось їх не видно. Вони будуть намагатися дуже добре контролювати владу, вони не дадуть спуску, що надасть більшої динаміки. Це добре, що хтось шевелить цю ситуацію, але в той же час, хотілось би, аби вони не ганьбили Україну бійками", - пояснив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада імітувала євроінтеграційний процес України – експерт

Він додав, що "безперечно, хотілось би уникнути протистоянь і бійок, діяти цивілізованим способом, шляхом голосування щодо тієї чи іншої проблеми, але Рада 6 скликання цього не уникла. Будемо сподіватись, що не буде такого в Раді 7 скликання. Все ж таки Верховна Рада з часом стає більш зрілою, розуміючи, що закони можуть змінювати державу, а не балаканина, пусті обіцянки, бійки".

Окрім того, говорячи про призначення на посаду спікера ВР Володимира Рибака, він зауважив: "Я знаю Володимира Васильовича близько 20 років. Ми були ще знайому, коли він був міським головою Донецька, а я Черкас. Він досвідчений управлінець. По характеру дуже виважений та поміркований, вміє слухати, навіть опоненти в перший день роботи нової Ради говорили про нього дуже добре, ніхто про нього не говорив погано".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Свободі" заявили, що не бояться ані олігархів, ані кримінальних авторитетів

"Якщо брати нинішню ситуацію консолідації самого парламенту, то він саме той голова Ради, який вирішить це питання. З часом кількість його прихильників з 250 зросте на 15-20, а кожен голос дорогого коштує", - резюмував Олійник.

Зараз ви читаєте новину «Хочеться, щоб нардепи перестали ганьбити Україну бійками – "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути