понеділок, 07 листопада 2011 13:33

Хара подав у відставку з посади глави ФПУ

  Заява Василя Хари про відставку, написана ним власноруч
Заява Василя Хари про відставку, написана ним власноруч

Голова Федерації професійних спілок України і народний депутат від Партії регіонів Василь Хара заявив про свою відставку з цієї посади.

Як повідомили на офіційному сайті Федерації профспілок, таку заяву Хара зробив сьогодні, 7 листопада, під час проведення селекторної наради керівників членських організацій - членів президії ФПУ.

"Заявляю про складання повноважень голови ФПУ. Не вважаю можливим далі керувати організацією, в якій більшість керівників членами організацій є хронічними неробами, професійними зрадниками і провокаторами. Саме вони є головною перешкодою у реформуванні ФПУ і всього профспілкового руху України", - йдеться в заяві Хари.

За його словами, він розуміє, у якому жалюгідному стані зараз перебуває ФПУ і ніколи б не залишив свою посаду, якби не чергова зрада більшості глав профспілок. На думку Хари, вони виконують волю нинішніх міністрів і Адміністрації президента.

20 листопада 2008 року на засіданні Ради ФПУ Василь Хара був обраний головою федерації і переобраний на цю посаду 24 березня поточного року. Раніше він заявляв, що Генпрокуратура влаштувала облаву на Федерацію профспілок України в інтересах олігархів. У Генпрокуратурі повідомили про порушення протягом червня та липня 35 кримінальних справ стосовно незаконного відчуження санаторіїв, що перебувають у віданні ФПУ.

Зараз ви читаєте новину «Хара подав у відставку з посади глави ФПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути