Ексклюзиви
середа, 12 вересня 2012 10:32

Гурвіц: Нестор Шуфрич цілком міг би очолити організацію "Євреї проти Гурвіца"

Екс-мер Одеси і кандидат від партії Віталія Кличка "Удар" Едуард Гурвіц прокоментував заяву Нестора Шуфрича про його співпрацю з цією політичною силою.

Кор.: Едуард Йосипович, в останній програмі Шустера Нестор Шуфрич заявив що співробітництво партії "УДАР" з такими політиками, як Ви дискредитує її, як опозиційну силу. Як би Ви прокоментували цю заяву?

Е.Г.: Шуфричу не подобається присутність Гурвіца у списку "Удару"? І Ви вважаєте це новиною, яка заслуговує на увагу?

Запропонуйте йому від мого імені написати реферат на тему, яким він бачить список нашої партії. Ми обов'язково візьмемо до уваги міркування заступника секретаря РНБО, який майже рік, одержуючи зарплатню, на роботі не з'являвся. Цілком можливо йому було би приємніше бачити на цьому місці в списку п. Черепаню або якого-небудь Циплакова. Хоча я думаю – реферат на тему офшорних компаній на Кіпрі та виведення українських капіталів з-під оподатковування, для суспільства був би набагато кориснішим. У цьому разі він міг би взяти в молодші співавтори свого приятеля, Костусєва. Адже принцип регіональної вертикалі порушувати неможна – дурень на вищій посаді має бути обов'язково розумнішим за дурня на нижчій. Взагалі, якщо Шуфричу робота в РНБО нецікава, квіти до Качанівської колонії він теж носити не хоче, то нехай очолить ту саму організацію "Євреї проти Гурвіца ", що йому так сподобалася. У ній перебуває чоловік сім-вісім таких же непосидьків, як і сам Нестор Іванович, здатних і товаришів по партії нишком ударити й сорок хвилин у залі суду суддю перекрикувати... МНС йому однаково не світить, там його самого інакше ніж "надзвичайна ситуація" не називали. Непередбачуваність Шуфрича не оцінили й у Партії Регіонів, а от у громадській організації такого масштабу, як "Євреї проти Гурвіца", вона точно стане в нагоді.

Зараз ви читаєте новину «Гурвіц: Нестор Шуфрич цілком міг би очолити організацію "Євреї проти Гурвіца"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути