Ексклюзиви
понеділок, 24 липня 2023 13:31

Спецтема: Війна Росії проти України

ГУР прокоментувало наліт бойових дронів на Москву

ГУР прокоментувало наліт бойових дронів на Москву
Режим Володимира Путіна не контролює небо навіть над центром столиці РФ. Фото: росЗМІ

Режим російського диктатора Володимира Путіна не контролює небо навіть над центром російської столиці, куди вранці 24 липня долетіли невідомі ударні безпілотники.

Наліт дронів на Москву – це хороші новини, які тішать усіх, заявив 24 липня представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Вибухи в Москві, де розташовані ключові об'єкти військового командування Російської Федерації, свідчать, що навіть небо над такими об'єктами режим Путіна не контролює", – сказав Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атака Москви: показали наслідки ранкових ударів

Він додав, що подібні інциденти триватимуть і набиратимуть обертів, доки росіяни не залишать територію України.

"Щодо Криму: постійні вибухи деморалізують ворога, багато окупантів вивезли свої родини з півострова. Вони вже розуміють, що Крим не є тилом і безпечною територією", – констатував представник ГУР.

Москву атакували невідомі дрони, жителі низки районів скаржилися на звуки вибухів. Мер міста Сергій Собянін стверджував, що близько 4:00 зафіксували "удари безпілотників по двох нежитлових будівлях". За його словами, серйозних руйнувань немає, і ніхто не постраждав.

Ранкова атака дронів на російську столицю Москву 24 липня є операцією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, пишуть ЗМІ з посиланням на джерела у спецслужбах.

Зараз ви читаєте новину «ГУР прокоментувало наліт бойових дронів на Москву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути