Ексклюзиви
середа, 30 грудня 2009 09:49

Гриценко дав гроші на екзит-пол

Гриценко дав гроші на екзит-пол

Кандидат на пост президента, народний депутат від НУНС Анатолій Гриценко зробив внесок у фінансування національного екзит-полу.

Як повідомили у прес-службі Гриценка, він відзначив: "Сьогодні я зробив свій внесок - 50 тис.грн - в загальне фінансування проведення національного екзит-пола і закликаю до цього інших 17 кандидатів".

Він звернувся до претендентів на крісло глави держави з проханням публічно висловитися щодо доцільності загального проведення такого опитування і готовності взяти участь в його фінансуванні.

Гриценко переконаний, що єдиний національний екзит-пол 17 січня зробить неможливим проведення інших опитувань, прямо або опосередковано профінансованих кандидатами в президенти, стане порукою визнання достовірності результатів і усуне будь-які підозри в маніпуляціях соціологів.

Він нагадав, що для організації і проведення такого масштабного опитування в день виборів соціологам Київського міжнародного інституту соціології, Центру Разумкова і Фонду "Демократичні ініціативи" потрібно близько 500 тис.грн.

Нагадаємо, консорціуму не вистачає грошей на проведення національного екзит-пола - багато традиційних зарубіжних партнерів цього разу відмовили в допомозі Україні.

Як повідомив один з організаторів екзит-пола, директор Фонду "Демократичні ініціативи" Ілько Кучерів, соціологи вимушені відкрити рахунок зі збору коштів.

"Звертатимемося до українського народу, відкриємо рахунок, куди можна буде переказати кошти. Звернемося до кандидатів в президенти.

Раніше звернулися до 33 донорів - це міжнародні фонди, посольства і так далі. Багато хто нам відмовив. Грошей вистачає тільки на перший тур", - пояснив він.

Ліга
Зараз ви читаєте новину «Гриценко дав гроші на екзит-пол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути