Ексклюзиви
пʼятниця, 19 вересня 2008 09:05

Грач наскаржився на Ющенка в ООН, ОБСЄ і керівництву 11 держав

Лідер комуністів Криму, народний депутат Леонід Грач направив в Організацію об"єднаних націй, Організацію з безпеки і співпраці в Європі, Раду Європи і керівникам 11 держав звернення "Про грубе порушення правлячим режимом України основних конституційних повноважень Автономної республіки Крим".

Як повідомили в прес-службі депутата, звернення направлене генеральному секретареві ООН Пан Гі Муну, генеральному секретареві Ради Європи Террі Девісу, голові ОБСЄ Карлу де Гухту.

Також, стверджує Грач, звернення направлене президентам Росії, Білорусі, Казахстану, Узбекистану, Франції і США, прем"єр-міністрам Великобританії, Італії і Канади, федеральному канцлерові Німеччини і голові Китайської Народної Республіки.

Звернення "Про грубе порушення правлячим режимом України основних конституційних повноважень Автономної республіки Крим" було прийняте 14 вересня на мітингу в Сімферополі.

Демонстранти, зокрема, попросили ООН, Раду Європи і ОБСЄ, керівників ряду держав направити своїх представників до Криму для вивчення "фактів грубого знехтування нормами Конституції Автономної республіки Крим, організації так званих "ініціатив" з ліквідації власне автономії, нехтування політичними, економічними, культурними правами і свободою громадян, які проживають у Криму".

Зараз ви читаєте новину «Грач наскаржився на Ющенка в ООН, ОБСЄ і керівництву 11 держав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути