субота, 11 квітня 2009 17:40

Грач оголосив про політичні заручини

Грач оголосив про політичні заручини
Кримські республіканські організації Комуністичної партії України і партії "Союз лівих сил" створили "Блок Грача".

Про це сьогодні в Сімферополі заявили лідер комуністів Криму Леонід Грач і керівник партії "Союз лівих сил" Василь Волга.

"Ми сьогодні перед вами, разом з Василем Олександровичем (Волгою), оголошуємо про політичні заручини, а юридично, свого часу, ми їх оформимо", - сказав головний комуніст Криму.

За його словами, блок відкритий і для інших лівих сил. "Ми відкриті для всіх інших, але все питання в тому, що ті, хто хотів би прийти і поторгувати російською (мовою), любов"ю до Пушкіна, на тому, що вони як би проросійськи налаштовані, а ходити під прапорами інших партій - не пройде! Сюди буде відбір тільки тих, які дійсно стали на позицію і від неї не відмовляться", - підкреслив Грач.

Комуніст стверджує, що керівництво КПУ позитивно сприймає створення "Блоку Грача". "Ми давним-давно говоримо про те, що лівим потрібно об"єднатися, а ми з Василем Олександровичем (Волгою) показали те, що ми не просто говоримо, а пішли далі. Було б добре, щоб таке явище (створення блоку лівих сил) стало закономірністю у всіх інших регіонах України", - сказав Грач.

"Ми думаємо, що об"єднання "Блок Грача" пройде достатньо серйозно, тріумфально по Криму, і це буде найпотужнішим сигналом до об"єднання всіх лівих сил України", - заявив зі свого боку лідер СЛС.

Нагадаємо, раніше Грач заявляв про наміри створити Блок Грача.

За матеріалами Цензор.нет, УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Грач оголосив про політичні заручини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути