Ексклюзиви
понеділок, 27 січня 2020 16:24

Гончаренко – російській журналістці: горітимете в пеклі

Гончаренко – російській журналістці: горітимете в пеклі
Гончаренко - член української делегації в ПАРЄ

Народний депутат Олексій Гончаренко порадив російським журналістам не бігати за українською делегацією в ПАРЄ, а зняти росіянам сюжет про маєтки їхньої влади.

Про це він сказав, спілкуючись із представниками російських ЗМІ в кулуарах Парламентської асамблеї.

"Тут потрібно вести роботу й розповідати правду. Для цього ми повернулися в ПАРЄ і всю правду про Росію розповімо.

Мета російської делегації всім прекрасно відома - це обслуговувати інтереси вашого фюрера Путіна, який захопив територію інших країн, вбиває людей тисячами. Зокрема, вбиває своїх же росіян і грабує їх з ранку до вечора. Ви під'їдьте в Париж і зніміть будинок, де живе сім'я [прессекретаря Путіна] Пєскова. У нього там квартира за 2 мільйони євро в 16-му окрузі. Це недалеко від Страсбурга. Ще покажіть росіянам будинки [представників російської делегації в ПАРЄ] Слуцького і Толстого. Покажіть росіянам будинок [російського журналіста і пропагандиста] Соловйова на озері Комо. Вони награбували гроші у звичайних росіян, розповідаючи їм про страшну України, про ЦРУ, про нацистів", - порадив Гончаренко.

Питання про утиск російської мови в Україні нардеп назвав ідіотським.

"Я знаю більше віршів російських поетів, ніж Слуцький... Нам не потрібен ваш захист... Ви вбиваєте таких людей, як я, під егідою того, що ви захищаєте мову. Ви - бандити і вбивці. Не ви особисто, ви - пропагандист, який їх обслуговує. І вам має бути соромно. У певному колі пекла горітимете і ви. Коли вашу країну грабують, ваші діти ходять у туалет надвір, а вони будують собі палаци. А ви в цей час бігаєте тут за 30 срібняків і задаєте якісь питання українській делегації", - завершив розмову нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ПАРЄ оскаржили повноваження делегації з Москви

Торік у вересні делегація Верховної Ради офіційно відмовилася взяти участь в осінній сесії ПАРЄ. Причина – повернення Російської Федерації до сесійної зали ПАРЄ без виконання вимог резолюцій Асамблеї, ухвалених у відповідь на російську агресію проти України.

16 січня Верховна Рада ухвалила постанову про участь української делегації в зимовій сесії ПАРЄ. Вона стартувала сьогодні, 27 січня.

Зараз ви читаєте новину «Гончаренко – російській журналістці: горітимете в пеклі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути