четвер, 25 лютого 2021 13:08

Голова поліції Криму Стрижак озвучив свої головні пріоритети

Голова поліції Криму Стрижак озвучив свої головні пріоритети
Очільник поліції Криму Віталій Стрижак: "Пріоритетним напрямком діяльності Головного управління поліції Криму залишається захист прав і свобод громадян". Фото: Центр журналистских расследований

26 лютого відповідно до Указу президента Україна відзначає День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя з метою вшанування мужності та героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території - в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, у відстоюванні територіальної цілісності України.

Як зазначив очільник поліції Криму Віталій Стрижак, пріоритетним напрямком діяльності Головного управління поліції Криму залишається захист прав і свобод громадян на території тимчасово окупованого півострова.

Відтак поліція Криму проводить системну роботу зі збору доказів для подальшого повідомлення учасникам "Самооборони Криму" про нові підозри у створенні та участі у злочинній організації за статтею 255 Кримінального кодексу України.

Варто зазначити, що саме 26 лютого 2014 року в місті Сімферополі перед будівлею Верховної Ради Криму відбувся мітинг на підтримку територіальної цілісності України за участю кримських татар, українців та представників інших національностей.

Крим – це Україна!

Зараз ви читаєте новину «Голова поліції Криму Стрижак озвучив свої головні пріоритети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути