понеділок, 27 січня 2014 19:13

Герман: "Не знаю, чи до весни Україна доживе"

Герман: "Не знаю, чи до весни Україна доживе"
Ганна Герман Фото: lady.tsn.ua

Президент Віктор Янукович не буде ставити питання про введення надзвичайного стану, поки є надія врегулювати ситуацію в країні мирним шляхом. Про це на брифінгу журналістам розповіла радниця президента Ганна Герман. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"До того часу, поки буде залишатися хоч найменша надія, сподівання врегулювати ситуацію мирним шляхом, президент ніколи не поставить (питання — ред.) про введення надзвичайного стану. До останньої секунди поки буде залишатися хоч найменша надія заспокоїти ситуацію і піти мирним шляхом. І я в цьому абсолютно впевнена", - сказала вона.

Герман зазначила, що на сьогодні не бачить обставин, які змушували б ввести надзвичайний стан.

"Я бачу тривогу. Ми бачимо погроми, незаконні дії: захоплення державних адміністрацій, міністерств. Але попри це, маючи надію на компроміс з опозицією, не дає нам підстав про це говорити", - зазначила політик.

Герман зауважила, що від завтрашньої позачергової сесії у парламенті залежить існування української держави.

"Президент пробує запропонувати людям ходити з відрами води, а не з каністрами бензину. Треба гасити пожежі, а не розпалювати їх. Бо якщо ми виберемо каністру з бензином, України як держави дуже швидко не буде. Не знаю, чи до весни Україна доживе", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Герман: "Не знаю, чи до весни Україна доживе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути