середа, 22 лютого 2012 12:49

Герман і далі вихваляє президента: "Ставлю йому "5"

Герман і далі вихваляє президента: "Ставлю йому "5"

Президенту Україну Віктору Януковичу вдається утримувати країну на гідному рівні в непростих умовах світової економічної кризи.

Так вважає радник президента - керівник Головного управління з гуманітарних та суспільно-політичних питань адміністрації президента Ганна Герман.

"Я вважаю, що в тих умовах, в яких президент працює, дуже важких умовах, умовах світової глибокої кризи, коли падають уряди, падають президенти, падають банки, фінансові системи навіть старих демократій, в цих умовах президент тримає Україну на дуже гідному рівні. І якщо говорити про ті бали, які ставили в школі в мій час, то я ставлю йому "5" за ці його зусилля. Якщо оцінювати за нинішньою системою, то я думаю, що 11 балів", - сказала вона на брифінгу в Києві в середу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герман: Янукович стане легендою

Разом з тим, Герман зазначила, що оцінку діяльності президента дасть народ на наступних президентських виборах, а 2 роки з моменту інавгурації Януковича - це тільки перші кроки на шляху реформування країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герман розповіла українській інтелігенції про дружнього Януковича

"Він (президент - ред.), незважаючи на тиск з різних сторін, стверджує Україну як незалежну державу, як державу, якою не можна потурати, якій не можна диктувати, яка має стратегію, мету і йде до неї дуже впевнено", - резюмувала радник президента .

25 лютого 2010 відбулась інавгурація президента Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Герман і далі вихваляє президента: "Ставлю йому "5"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

96

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути