Ексклюзиви
пʼятниця, 17 листопада 2017 15:39

Генпрокурор відреагував на справу НАБУ проти нього

Генпрокурор відреагував на справу НАБУ проти нього
Фото: ar.volyn.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко спокійно ставиться до того, що Національне антикорупційне бюро порушило справу за фактом його ймовірного збагачення.

Про це глава ГПУ сказав на брифінгу.

"Якщо не помиляюся, це вже п'яте чи шосте, може більше, кримінальне провадження, яке має відношення до мене. Деякі закриті за відсутністю складу злочину, деякі розслідуються, і це нормально. Ненормальним, звичайно, є ажіотаж навколо цього.

Я не здивований, що власник золотої лопати (екс-заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін. - Gazeta.ua), котрий обвинувачується прокуратурою у розкраданні 1,2 млн державних коштів і переховується в Росії, написав на мене заяву. Це логічно. Не логічно говорити про склад злочину. Луценко та його дружина не повинні показувати в декларації два паркомісця, які придбав мій син, якому 28 років і він проживає окремо від нашої сім'ї. Жодним законом не передбачено у моїй декларації показувати його видатки або інші операції, що підлягають декларуванню", - сказав генпрокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГПУ на прохання нардепа відкрила другу справу проти НАБУ

Зараз ви читаєте новину «Генпрокурор відреагував на справу НАБУ проти нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути