четвер, 10 серпня 2006 14:24

Де відпочивають політичні лідери

 

Лідер Комуністичної партії Петро Симоненко планує провести відпустку в Карпатах. Про це повідомив прес-секретар КПУ Петро Шелест. Він розповів, що Симоненко відпочиватиме тиждень, але не уточнив дати його від"їзду та повернення до столиці.

У свою чергу лідерка БЮТ Юлія Тимошенко надала перевагу відпочинку на батьківщині - у Дніпропетровську. Спочатку Тимошенко поїхала до своєї мами, після чого має намір підлікуватися у санаторії чи профілакторії.

- Людина хоче підлікуватися і це закономірно, оскільки дуже тяжкою була виборча ситуація та ситуація після того всього, - сказав заступник керівника прес-служби БЮТ Тарас Пастушенко.

Він припустив, що лідерка опозиції повернеться у Київ 25 серпня або в перших числах вересня, але не пізніше 4 вересня.

Спікер Верховної Ради Олександр Мороз відпочиває у Криму та вже через тиждень-півтора повернеться до столиці.

На півострові проводить свій час і Президент України Віктор Ющенко. Сьогодні він поїхав до своєї літньої резиденції. Напередодні Ющенко пройшов плановий медогляд. Під час перебування в АРК глава держави зустрінеться з керівництвом автономії, представником Президента України в Криму та представниками меджлісу.

Крим також відвідає прем"єр-міністр Віктор Янукович, який приїде на півострів у п"ятницю, 11 серпня. Проте голова Кабміну має намір там попрацювати. Завтра у Сімферополі він проведе прес-конференцію.

На запитання, чи збирається він у відпустку, Янукович відповів: "У мене є бажання працювати, це зараз для мене головне. Я не хочу у відпустку. Я, вважайте, півтора роки був у цій відпустці, займався політикою, тепер хочу присвятити себе конкретним справам".

Нагадаємо, що Верховна Рада закрила першу сесію 4 серпня і поновить свою роботу 5 вересня.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Де відпочивають політичні лідери ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути