вівторок, 23 січня 2018 10:34

"Ганьба перебувати у цій студії" - нардеп з БПП пішов з телеефіру

"Ганьба перебувати у цій студії" - нардеп з БПП пішов з телеефіру
Народний депутат з фракції БПП Іван Вінник залишив ефір телеканалу ZIK, звинувативши його керівництво в антиукраїнській редакційній політиці. Фото: УНІАН

Народний депутат з фракції БПП Іван Вінник залишив ефір телеканалу ZIK, звинувативши його керівництво в антиукраїнській редакційній політиці через передачу з участю соратника Януковича Андрія Портнова.

Інцидент з народним депутатом трапився у прямому ефірі під час передачі "Гра в класику", повідомляє "Цензор.нет".

"Я вважаю ганьбою перебувати у тій самій студії, де впродовж години на запрошення вашого генерального продюсера на шоу "Hard з Влащенко" Портнов розповідав, як нам будувати нашу країну. Людина, яка разом з Януковичем привела війну, через яку у нас понад 10 тис. загиблих", - заявив нардеп, перед тим, як залишити студію.

В день ефіру на ZIK Портнов написав на своїй сторінці в Facebook, що "сьогодні четверта річниця від дня, коли активісти Майдану вчинили перші вбивства своїх товаришів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "АТО треба починати з Києва" - низку медіа назвали солдатами гібридної війни Путіна

Андрій Портнов був перший заступником глави Адміністрації президента Януковича. Розробляв КПК, який запрацював у 2012 році. Раніше нардеп Микола Княжицький заявляв, що Портнов перебуває у Москві і має російське громадянство.

Зараз ви читаєте новину «"Ганьба перебувати у цій студії" - нардеп з БПП пішов з телеефіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути