пʼятниця, 04 червня 2010 15:29

Філенко: Януковичу потрібно лікуватися від "яєчного" страху

Філенко: Януковичу потрібно лікуватися від "яєчного" страху

Член фракції БЮТ Володимир Філенко вважає неадекватними заходи із захисту Президента України Віктора Януковича.

Про це повідомили у прес-службі БЮТ.

"У Януковича розвинувся страх, що хтось нібито хоче вчинити на нього замах, тому для його охорони залучають сотні людей у міліцейській формі", - заявив Філенко.

На його думку, Президент Янукович "знущається з правоохоронців, даючи їм неадекватні вказівки щодо забезпечення безпеки тих заходів, на яких він присутній".

"Такі дії є прямим знущанням над міліціонерами, які замість того, щоб займатися своїми безпосередніми обов"язками – ловити злочинців - тепер ходять строєм і застосовують неадекватні заходи по захисту "гаранта" від його ж громадян", - сказав він.

Народний депутат зазначив, що проїжджаючи сьогодні повз "Український дім", де відбувалася прес-конференція Януковича, він вчергове був здивований кількістю працівників міліції.

Філенко побачив велику кількість міліціонерів, які з усіх боків оточили "Український дім", перекрили підходи до будівлі і заблокували підземний перехід на Європейській площі.

Як вважає БЮТівець, доцільно "було б направити Януковича на лікування, щоб він позбавився від страху, що хтось у нього хоче поцілити яйцем чи іншим предметом".

Сьогодні, 4 червня, Янукович заявив, що є об"єктивні факти, які змушують державну охорону вживати щодо нього безпрецедентні заходи безпеки.

"Як мені повідомляють органи державної охорони, ті загрози, які існують сьогодні, вони зобов`язані на них реагувати. Я їх відмінити не можу", - заявив Президент.

Зараз ви читаєте новину «Філенко: Януковичу потрібно лікуватися від "яєчного" страху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути