понеділок, 20 січня 2014 13:21

Євросоюз закликає до широко діалогу для вирішення ситуації в Україні

Євросоюз закликає до широко діалогу для вирішення ситуації в Україні
Фото: zn.ua

Рада Європейського Союзу висловлює глибоку стурбованість у зв'язку з подіями в Україні і закликає до широкого діалогу для вирішення політичної кризи. Про відповідне рішення щодо України було прийнято в понеділок у Брюсселі в ході засідання ради ЄС з питань закордонних справ.

Про це повідомила на своїй сторінці в Twitter представник глави європейської дипломатії Кетрін Ештон Майя Касьянчіч і міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічус.

"Рада ЄС ухвалила рішення щодо України: (висловила) стурбованість відносно недавнього розвитку подій, закликає до широкого діалогу для демократичного вирішення політичної кризи", - повідомила Касьянчіч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада погодилася не публікувати скандальні закони - нардеп

У свою чергу, глава зовнішньополітичного відомства Литви, кажучи про прийняте щодо України рішенні, написав: "(ЄС - ред.) висловлює глибоку стурбованість у зв'язку з прийняттям 16 січня пакету законів, закликає до широкого діалогу, стримування і гарантуванню права на зібрання та висловлювання".

Зараз ви читаєте новину «Євросоюз закликає до широко діалогу для вирішення ситуації в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути