Ексклюзиви
середа, 06 березня 2019 12:34

Євросоюз підготував нові санкції проти Росії

Євросоюз підготував нові санкції проти Росії
У ЄС погодили нові санкції проти Росії.

Комітет постійних представників Євросоюзу погодив санкції проти Росії за збройну агресію в Керченській протоці. Про це повідомив президент Петро Порошенко у Facebook.

"Вітаю рішення Комітету постійних представників ЄС запустити новий "азовський пакет" санкцій щодо Росії за відкритий та нахабний акт збройної агресії проти українських моряків та кораблів у Чорному морі та Керченській протоці", - написал Порошенко.

"Ми забезпечуємо потужний міжнародний тиск на Кремль для звільнення наших військовополонених, відновлення свободи судноплавства в Азовському морі, забезпечення міжнародного статусу Керченської протоки та припинення економічної блокади Росією українського Приазов'я. Ближчим часом планую відвідати Брюссель для подальшої координації дій спільно з ЄС та НАТО", - додав глав адержави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росію треба позбавити права вето - Порошенко звернувся до ООН

Президент США Дональд Трамп продовжив ще на рік чинність кількох пакетів санкцій, запроваджених проти Російської Федерації адміністрацією Барака Обами через окупацію Росією Криму.

Зараз ви читаєте новину «Євросоюз підготував нові санкції проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути