пʼятниця, 19 квітня 2013 14:05

Якщо Луценко підтримає на виборах Тягнибока, це може понизити рейтинг "свободівцю" - Бригинець

Якщо Луценко підтримає на виборах Тягнибока, це може понизити рейтинг "свободівцю" - Бригинець
На думку нардепа, дуже взаємовиключні електорати у Луценка й Тягнибока. Фото: bilozerska.livejournal.com

Підтримка екс-глави МВС Юрія Луценка на виборах у президенти лідера "Свободи" Олега Тягнибока може негативно вплинути на рейтинг "свободівця".

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від партії "Батьківщина" Олександр Бригинець.

"Луценко не асоціюється з таким відверто націоналістичним середовищем. Тобто він не був крайнє правим чи дуже правим. Він вийшов усе-таки з соціалістичного руху, тому асоціюється з більш лівою ідеєю, - говорить депутат. - Я думаю, що якщо Луценко підтримуватиме Тягнибока, то це "свободівцю" не підвищить рейтинг. Тому що, на мою думку, дуже взаємовиключні у них електорати. Якщо вони працюватимуть у парі, то може навіть статися так, що Тягнибок від цього тільки втратить".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про реальний рейтинг Луценка можна буде казати після проведення соціології - депутат

Водночас, за словами нардепа, якщо Луценко почне співпрацювати або з Яценюком, або з Кличком, то "тут більш широкі аудиторії можуть вплинути".

"Тобто вони можуть або частину прихильників Кличка перевести до Яценюка, або частину прихильників Яценюка перевести до Кличка. Хоча саме опозиційне поле, оці 60-70%, які сьогодні готові бути в опозиції і не голосувати за Януковича та представників його команди - воно не збільшиться від цього", - переконаний Бригинець.

Він також додав: "Зрозуміло, що йдеться про якийсь перерозподіл сил. Луценко може бути, умовно кажучи, лише таким підсиленням, тіньовим партнером без претензій на головну посаду, оскільки юридично це неможливо".

Зараз ви читаєте новину «Якщо Луценко підтримає на виборах Тягнибока, це може понизити рейтинг "свободівцю" - Бригинець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути