пʼятниця, 12 жовтня 2018 19:47

Експерт розкусив Мураєва і Рабіновича

Експерт розкусив Мураєва і Рабіновича
Євгена Мураєва і Вадима Рабіновича піарять медіаресурси, пов'язані з кумом Путіна.

Нардепи Євген Мураєв і Вадим Рабінович мають спеціальні образи, створені для картинки телевізора. Про це повідомив медіаексперт Отар Довженко.

Їх до недавнього часу розкручували телеканали NewsOne та "112 Україна". Згадані ресурси використовує і кум російського президента Володимира Путіна Віктор Медведчук, пише рух "Чесно"

"Мураєв і Рабінович мали різні амплуа: перший позиціонувався як серйозний політичний персонаж, другий — як комічний. В одному з ток-шоу на NewsOne голос із залу, як мені видається, розкрив задум Мураєва, який вимагає від нього зберігати імідж розумного, молодого і прогресивного, - прем'єрство. Думаю, саме тому він поводиться досить обережно й зашкварився фактично лише раз, ствердивши, що Сенцов справді готував теракти.

Рабінович, натомість, збиратиме весь негатив від опонентів і потім може бути кимось типу міні-Ляшка. Якщо говорити про кількість присутності в ефірі, то її ніхто не вимірював, але за моїми відчуттями Рабіновича було більше. Хоча Мураєва теж багато", - каже Довженко.

Про "112 Україна" і NewsOne медіаексперт каже: "Можна констатувати, що канали працюють синхронно, і людина, на яку вони працюють, - Медведчук".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацрада взялася за скандальний телеканал

7 червня позафракційний нардеп, колишній "регіонал" Євген Мураєв назвав ув'язненого в Росії українського кінорежисера Олега Сенцова терористом. Про це він заявив в ефірі телеканалу "112.Україна".

"Сенцова можно по разному воспринимать. С точки зрения того, что человек готовил поджоги и взрывы, для части населения он является террористом. Для националестической части, наверное, он является героем. Время расставит на свои места, кто прав, а кто не прав", - заявляв Мураєв.

Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу за двома статтями "державна зрада" і "завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину".

Зараз ви читаєте новину «Експерт розкусив Мураєва і Рабіновича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути