пʼятниця, 17 червня 2011 12:52

Експерт пояснив, чому Іващенко голодує

Експерт пояснив, чому Іващенко голодує

Судова процедура щодо колишнього тимчасового виконувача обов'язків міністра оборони Валерія Іващенка набуває все більшої безглуздості.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Цибулько. За його словами, Іващенко оголосив голодування, щоб це довести.

"Діями самої прокуратури і силовиків сценарії по Іващенку та Луценку доведені до абсурду. Вони виглядають не як вчинення правового акту, а як звичайна помста", - зазначив експерт.

Цибулько наголосив, що паралельно із голодуванням Іващенку треба організувати інформаційну кампанію.

"Всі прекрасно розуміють, що за тиждень розпочнеться мертвий політичний сезон, коли Верховна Рада не працюватиме, медіа до певної міри будуть розслаблені, експерти роз'їдуться із Києва. В цей період влада може зробити все, що завгодно. Тому захисники Іващенка вирішили зіграти на ескалацію ситуації. Це робиться, щоб вчинити якийсь передвідпустковий галас", - пояснив політолог.

Він зауважив, що голодування Луценка мало результат.

"Була потужна інформаційна хвиля. Особливо коли з'явилися заяви про примусове годування, по Інтернету почали показувати, як це відбувається – виглядає як форма катування. Такі речі одразу б'ють по репутації влади. Якщо правильно подати в Європі таку ситуацію, українську владу можна виставити в негарному світлі. Якщо Іващенку це вдасться зробити – це буде ще один репутаційний удар по владі", - додав Цибулько.

Нагадаємо, Іващенко оголосив безстрокове голодування. За його словами, таким чином він висловлює протест проти упередженості колегії суддів Печерського райсуду Києва.

Зараз ви читаєте новину «Експерт пояснив, чому Іващенко голодує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути