вівторок, 08 жовтня 2013 10:30

Експерт не вірить, що в цьому році відбудуться вибори мера Києва

Експерт не вірить, що в цьому році відбудуться вибори мера Києва
Фото: nadosha.org.ua

Політтехнолог Денис Богуш переконаний, що проведення виборів київського мера 15 грудня можуть відбутися лише в разі тиску із боку Європейського Союзу.

Таку думку він висловив Gazeta.ua, коментуючи заяву лідера "УДАРу" Віталія Кличка про необхідність проведення виборів.

"Вибори мера Києва 15 грудня — а скільки у Кличка людей, щоби наполягати? Він зможе перемогти, переконати Партію регіонів, щоби вони проголосували. Ні, цього не може бути", - висловив думку експерт.

Водночас, за його словами, "важливо ще розглядати це питання в контексті асоціації з Європою".

"Лише якщо Європа буде наполягати, щоби ми провели вибори і в Києві, і якщо ще й Янукович це почує, то тільки тоді можуть відбутися вибори в цьому році. Але це поки теорія", - зауважив він.

Окрім того, політтехнолог наголосив, що "це все довга процедура домовленостей — хто буде кандидатом від влади, від опозиції". "У жодної політичної сили немає нормального кандидата. Влада розуміє, що програє, а опозиція, що не того виберуть, і нікому це не вигідно, а Кличку тим паче, бо в нього немає свого кандидата", - резюмував Богуш, додавши, що "Кличко не хоче ставати мером Києва, бо планує боротися за президентське крісло".

Нагадаємо, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко вимагає призначити вибори мера столиці та низці інших населених пунктів на 15 грудня цього року.

Зараз ви читаєте новину «Експерт не вірить, що в цьому році відбудуться вибори мера Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути