субота, 20 жовтня 2012 03:23

Єфремов вважає, що всі політичні сили виступають проти ПР

Єфремов вважає, що всі політичні сили виступають проти ПР
Олександр Єфремов вважає, що всі проти ПР. Фото: obozrevatel.com

Керівник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що всі політичні сили зараз налаштовані проти Партії регіонів.

Про це він заявив під час програми "Шустер.live".

"Шановні колеги, в результаті дискусії, яка тут була, я зрозумів, що всі боряться сьогодні з однією політичною силою - з Партією регіонів", - заявив Єфремов, не пояснивши і не аргументувавши свою позицію, оскільки дискусія точилася навколо ситуації щодо підписання угоди опозиційними партіями про створення коаліції демократичних сил в наступному парламенті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко відмовився передчасно ділити посади в уряді з опозицією

Крім того, на запитання ведучого програми, чи гарантує Партія регіонів прозорі і чесні вибори, як це гарантував, в свій час, третій президент України Віктор Ющенко, він сказав: "Ми робимо все для того, щоб вибори відбулися чесно і прозоро, і закон , який був прийнятий спочатку, і вперше в Україні за який проголосувала абсолютна більшість в парламенті, і після якого всі лідери виступили і сказали, що за цим законом не можна провести нечесні вибори, то це щось говорить", - підкреслив керівник фракції Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов вважає, що всі політичні сили виступають проти ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути