вівторок, 04 вересня 2012 09:29

Єфремов: "Партія регіонів обіцяє менше, ніж потім робить"

Єфремов: "Партія регіонів обіцяє менше, ніж потім робить"
Олександр Єфремов запевнив, що в програмі Пр немає популізму. Фото: argumentua.com

У Партії регіонів запевняють, що в їхній передвиборній програмі немає популізму, на відміну від інших політичних сил.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав народній депутат від ПР Олександр Єфремов.

"На будь-якому ринку, поки є попит - буде пропозиція. Якщо у нас є попит на сьогоднішній день на те, що люди вірять в популістські якісь заяви, значить буде пропозиція. У мене давній досвід роботи в цьому напрямку", - зазначив він і розповів, як ще з юності не сприймає популістскі обіцянки.

Єфремов упевнений, що за програмою Партії регіонів видно, що її писали люди, "які розуміли, що не можна обіцяти те, що неможливо виконати".

"І в цьому плані програма відрізняється від інших. Я думаю, що ті, хто уважно стежить за роботою Партії регіонів, зробили для себе висновок, що наша політична сила, може навіть на жаль, обіцяє менше, ніж потім робить", - підкреслив "регіонал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіони" перевершили всіх за кількістю солодких обіцянок - політолог

Кожен пункт програми ПР наповнений відповідними показниками, в тому числі і цифрові, які можна перевірити, додав нардеп, запевнивши, що ніякого популізму в ній немає.

"Ми написали те, що ми маємо намір зробити до 2017 року. Якщо хтось мені скаже по там направленіяем, які є, що там щось не відповідає действітельнсоті, я готовий подискутують", - зазначив Єфремов.

У той же час, відповідаючи на запитання, яким чином Партія регіонів буде забезпечувати права і свободи людей, політик зазначив: "Прграмма будь-якої політичної сили не може дати відповіді на всі питання. Неможливо побудувати економіку в невільній державі. Як неможливо вільну державу побудувати, якщо там люди живуть дуже різнопланово і розрив між багатими і бідними (великий)".

Зараз ви читаєте новину «Єфремов: "Партія регіонів обіцяє менше, ніж потім робить"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути