Ексклюзиви
неділя, 19 січня 2014 11:47

"Єдиний опозиційний кандидат – це мрія Януковича" - "свободівець"

"Єдиний опозиційний кандидат – це мрія Януковича" - "свободівець"
Фото: Тетяна Щербатюк

"Єдиний кандидат – технологія влади. З такою системою, за допомогою якої ухвалювали закони 16 січня, єдиний кандидат стає не просто вразливим. Він стає як немовля перед режимом Януковича". Про це Gazeta.ua розповів народний депутат від партії "Свобода" Андрій Мохник.

"Ми вже побачили, що Майдан вийшов не за те, щоб визначити єдиного кандидата. А для того, щоб змінити систему влади і повалити режим Януковича. Адже виборів може й не бути. А влада постійно заявляє, що ми навіть єдиного кандидата не можемо обрати. Насправді це мрія Януковича. Адже після першого туру виборів розподіл буде такий: на першому місці Янукович, на другому – опозиційний кандидат, на третьому – Симоненко. До того часу у влади буде вже достатньо відпрацьовано різних технологій, щоб зняти опозиційного кандидата. І все, в другий тур виходять Янукович і Симоненко. Мрія! В такій ситуації зі сльозами на очах Галичина, Київ і решта за кого будуть голосувати? Звісно, не за Симоненка", - наголосив Андрій Мохник.

Розмови про єдиного кандидата від опозиції нардеп називає яблуком розбрату.

"Ми маємо зараз говорити не про єдиного кандидата, ми маємо обговорювати программу дій. Програму, в якій буде чітко зазначено, що ми маємо змінити. Ми маємо говорити про тих людей, що будуть цю програму реалізовувати. Це зараз найголовніше. До того ж , називати зараз єдиного кандидата буде неетичним по відношенню до виборців та решти кандидатів. Якщо ми скажемо: "Ви знаєте, ми ми отут зібрались і домовились, що у нас буде такий-то єдиний кандидат". Кулуарно. Досвід підказує, що єдиного кандидлата треба визначати після першого туру. Чому Ющенко у другому турі виграв? Бо його всі підтримали – і Юля, і Мороз, і Кінах, і ще багато кого. Чому Тимошенко програла? Тому що її у другому турі не підтримали навіть ті, що, можливо, сьогодні разом з її політичною силою валять режим Януковича", - запевнив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Єдиний опозиційний кандидат – це мрія Януковича" - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути