Ексклюзиви
понеділок, 16 грудня 2019 05:52

Джуліані оприлюднив звіт про поїздку в Україну: Трамп нічого поганого не зробив

Джуліані оприлюднив звіт про поїздку в Україну: Трамп нічого поганого не зробив
Джуліані показав звіт про поїздку в Україну. Фото: NYT

Рудольф Джуліані оприлюднив результати свого розслідування щодо імпічменту Трампа, які, за його словами, показують, що президент США "нічого поганого не зробив".

"Будапешт, Київ, Відень. За сотні годин і місяці розслідування я зібрав свідків і документи, які розкривають правду про це імпічмент і зокрема показують, що Трамп нічого поганого не зробив", - написав Джуліані в Twitter.

Свій твіт він проілюстрував кадрами з знятого ним документального фільму, який виправдовує дії господаря Білого дому.

За словами Джуліані, свідоцтва показують, що "в 2016 році корупція була настільки масштабною, що Трамп повинен був просити про американо-українське розслідування". Імпічмент, вважає він, служив прикриттям для демократів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після візиту в Україну адвокат Трампа заявив, що має докази проти Байдена

"Вимагання, хабарництво і відмивання грошей виходять за рамки справи Байдена, - стверджує Джуліані. - А ще - змова Національного комітету Демократичної партії з Україною з метою знищити кандидата Трампа".

"Імпічмент від демократів за невинну поведінку покликаний перешкодити розслідуванню корупції за часів Обами: мільярди відмитих доларів; нецільове використання мільярдів доларів; вимагання; хабарництво; змову Національного комітету Демпартії з Україною, щоб знищити кандидата Трампа", - підкреслив Джуліані. І пообіцяв, що "далі буде ще багато іншого".

Нагадаємо, 3 грудня Комітет з розвідки Палати представників Конгресу США оприлюднив звіт про імпічмент за звинуваченням президента Дональда Трампа в зловживанні владою. У звіті говориться, що Трамп тиснув на Україну, яка повинна була допомогти йому перемогти на президентських виборах 2020 року, і згодом перешкоджав Конгресу в розслідуванні.

Зараз ви читаєте новину «Джуліані оприлюднив звіт про поїздку в Україну: Трамп нічого поганого не зробив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути