вівторок, 08 листопада 2011 21:45

Джемілєв не збирається завершувати політичну кар'єру - прес-служба Меджлісу

Джемілєв не збирається завершувати політичну кар'єру - прес-служба Меджлісу

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв спростував поширену сьогодні у ЗМІ інформацію про завершення його політичної кар'єри. Про це повідомляє прес-служба Меджлісу.

Водночас Джемілєв підтвердив, що не має наміру висувати свою кандидатуру на пост голови Меджлісу на наступний термін, і діючі делегати сесії 5-го скликання Курултаю обіцяли підтримати його рішення.

Крім того, він заявив, що докладе максимум зусиль для надання допомоги новому голові Меджлісу, якщо в цьому буде потреба. При цьому політичну і правозахисну діяльність, а також участь у національному русі Джемілєв не планує припиняти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова меджлісу стурбований: влада повністю відсторонилася від проблем кримських татар

"Я маю намір відстоювати свої політичні переконання та інтереси кримськотатарського народу й надалі", - додав він.

Політик повідомив, що вважає правильним і необхідним, якщо новообраний голова Меджлісу буде балотуватися у народні депутати України.

Що стосується підтримки кримських татар на майбутніх виборах до ВР України, то остаточне рішення з даного питання, за його словами, буде прийматися делегатами Курултаю.

Він також відзначив, що "на сьогоднішній день Меджліс кримськотатарського народу спілкується з багатьма учасниками політичного процесу, ведуться переговори на предмет спільної участі у виборчій компанії 2012 року".

Зараз ви читаєте новину «Джемілєв не збирається завершувати політичну кар'єру - прес-служба Меджлісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути