середа, 06 лютого 2013 13:40

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Допит Тимошенко у "справі Щербаня" у режимі відео-конференції перенесли на 7 лютого

Допит Тимошенко у "справі Щербаня" у режимі відео-конференції перенесли на 7 лютого
Тимошенко попросила про перенесення допиту у зв'язку з тим, що вона не готова до проведення слідчої дії. Фото: kontrakty.ua

Слідчий суддя Печерського райсуду Києва Оксана Царевич перенесла проведення слідчих дій у режимі відео-конференції у рамках розслідування вбивства депутата Євгена Щербаня у 1996 році на прохання підозрюваної екс-прем'єра Юлії Тимошенко на 7 лютого 14.00.

На засіданні у середу в будівлі Апеляційного суду планувалося проведення слідчої дії - допиту свідка у "справі Щербаня".

У цій слідчій дії планувалася участь Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пшонка збрехав: досудове слідство у справі Щербаня не завершено - опозиція

Разом із тим, слідчий суддя повідомила, що до суду надійшло клопотання Тимошенко про перенесення допиту свідка у зв'язку з тим, що вона не готова до проведення слідчої дії, оскільки пізно була про це повідомлена.

Нагадаємо, 18 січня 2013 генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що Генпрокуратура України завершила розслідування кримінальної справи про вбивство народного депутата Щербаня, Тимошенко вручено повідомлення в підозрі її в організації спільно з Павлом Лазаренком умисного вбивства з корисливих мотивів. У свою чергу Тимошенко і Лазаренко категорично спростовують свою причетність до вбивства.

Зараз ви читаєте новину «Допит Тимошенко у "справі Щербаня" у режимі відео-конференції перенесли на 7 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути