середа, 09 січня 2013 15:03

Донецько-єнакіївське плем'я захоплює головні посади в країні – нардеп

Донецько-єнакіївське плем'я захоплює головні посади в країні – нардеп
Фото: gazetavv.com

Сім'я президента Віктора Януковича хоче продовжувати контролювати всі фінанси України. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав депутат із "Батьківщини" Андрій Павловський.

"Сьогодні президент вніс до парламенту кандидатуру Ігоря Соркіна на посаду голови Нацбанку. Це ще одна сімейна креатура, як свого часу був нинішній перший віце-прем'єр Сергій Арбузов. Той свого часу фактично виступав бухгалтером сім'ї президента. Зараз з'явилася ще одна людина подібного плану, наближена до родини Віктора Федоровича", - зауважив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівці" вимагають, аби Рада позбавила депутатських повноважень нових міністрів

За його словами, Соркін буде перетворювати Національний банк в "приватну кишеню головної родини країни". "Всі державні фінанси, золотовалютні резерви перебуватимуть під особистим контролем старшого сина Януковича Олександра. Сім'я президента вже розглядає Україну як свою приватну власність. Таке призначення на одну із ключових посад в державі є ще одним яскравим цьому підтвердженням", - наголосив Павловський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доній: новий уряд вже не просто проросійський — він відверто російський

Нардеп звернув увагу, що кандидат на посаду голови Нацбанку - людина з донецького регіону. "Варто подивитися, у що Янукович перетворив державну кадрову політику. Це вже донецько-єнакіївське плем'я. Воно захоплює всі головні посади в країні. А місцеві керівники з інших регіонів України взагалі не мають ніякої перспективи. У нас відсутні соціальні ліфти для людей із інших областей, окрім Донецької та Луганської", - зазначив політик.

Зараз ви читаєте новину «Донецько-єнакіївське плем'я захоплює головні посади в країні – нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути