Ексклюзиви
понеділок, 03 жовтня 2011 13:44

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Дочка та колега Тимошенко розкажуть Європі правду про екс-прем'єра

Дочка та колега Тимошенко розкажуть Європі правду про екс-прем'єра

3-6 жовтня Євгенія Карр, донька колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, разом із заступником голови партії "Батьківщина" Григорієм Немирєю відвідають Страсбург (Франція).

Як повідомила прес-служба БЮТ, метою поїздки є надання інформації провідним європейським політикам щодо останніх подій у судовій справі проти Тимошенко.

Сьогодні Карр та Немиря виступлять на засіданні фракції Європейської народної партії (ЄНП) у Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) разом з представником Данського Гельсінського комітету з прав людини та колишнім співдоповідачем ПАРЄ по Україні Ханне Северінсен.

Карр, яка є захисником у судовому процесі проти її матері, розповість членам ЄНП про останні події на суді і особисту ситуацію її матері та стан її здоров'я.

Також Григорій Немиря та Євгенія Карр проведуть низку зустрічей з європейськими політиками, включаючи Комісара Ради Європи з прав людини Томаса Хаммарберга та Генерального Секретаря Ради Європи Торбйорна Ягланда.

Як відомо, Тимошенко перебуває за ґратами у Лук'янівському СІЗО 59-й день.

Зараз ви читаєте новину «Дочка та колега Тимошенко розкажуть Європі правду про екс-прем'єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути